Donderdags deuntje #1

Wanneer ik een beetje teruglees op mijn eigen blog (soms moet je dat gewoon eens doen), dan merk ik dat muziek vaak toch best een grote rol speelt. In mijn leven sowieso. En daarom heb ik een nieuw itempje bedacht:

Donderdags Deuntje

Elke week voeg ik een nummer toe aan mijn Donderdags Deuntje afspeellijst op Spotify. En hier natuurlijk. Gewoon om jullie te laten horen wat ik zoal luister. En misschien heb je zelf ook wel suggesties voor het ideale Donderdags Deuntje.
Ik trap in ieder geval af met een nieuw nummer van de band Texas. Een lekker, groovy deuntje met een positieve boodschap. Let’s work it out!

Luister het via mijn Spotify playlist of kijk/ luister hieronder.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.